Wednesday, May 26, 2010

What the...F?

Hey, I wasn't gonna say f*ck. Hah sape pikir f-word tu, insaf-insaflaa!

...I think I'm losing my mind.

Anyway. Howdy folks. I know I vowed to always use english in my blog, but right now I don't feel like writing in english. Oh what the hell. Most of you (if not all) understand malay, so why not.

Jadi....folks (ape bahasa melayu? orang tua? -_-), sudah lama saya rasa nak update blog ni dengan maklumat yang berkesan, tapi nampaknye gagal stiap kali. Waduh waduh. Susah laa, bila internet takde, berkobar-kobar nak tulis. Idea datang macam air. Bila da ade depan PC ni ha, takde plak air-air yang datang tadi. Kemarau ade laa. Adeyy.

Tu lah. Tadi nak cakap ape? Aku pun da lupa. Takpe laa cuba lain kali. Haa ni esok nak kuar dengan kawan - kawan saya yang saya amat sayang. Heh geli plak aku bila da translate melayu -.-'' Ya know what, the thing is I'm not the cheesy, mellow kinda person. I don't show my affections the way I should, or how I feel. But I love em. My folks. Alot.

Argh. Why skejap saya skejap aku? And no english.

Argh. Itu pun english!

Bila masa menunjukkan jam 1.47 am dan anda da mula merepek, itu menunjukkan dah tiba masa anda tido. Or at least that's how I feel.

Arghhhh...

Okay, this is stupid. Off to bed. See ya folks. Cheerio!